Groepscoaching

Groepscoaching is heel waardevol als je in een groep je ervaringen wilt delen bij mensen van dezelfde leeftijd en die in een vergelijkbare situatie zitten. In een groep kan je elkaar helpen, van elkaar leren en adviseren. 

Je hoeft het niet alleen te doen! 

Tijdens de groepscoaching zorg ik voor een ontspannen en veilige sfeer, met persoonlijke aandacht, zodat jij je ervaringen, verhalen en zorgen kunt delen. 

Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn wordt er gestart met een groep en wordt er gekeken welke dag voor iedereen goed uit komt. 

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Workshop grenzen stellen

Tijdens de workshop grenzen stellen gaan we in 1 middag met een klein groepje aan de slag. We kijken naar jouw grenzen, maar ook naar die van de ander. Hoe geef je de grenzen aan? En hoe houdt je rekening met de grenzen van de ander? 

Weerbaarheidstraining

Tijdens de weerbaarheidstraining van 5 bijeenkomsten gaan we met verschillende methodes aan de slag, zoals creatief bezig, diverse spelvormen, praten over verschillende situaties en doen we oefeningen met paarden.
Paarden vormen een zuivere spiegel. Hierdoor leer je welk effect je houding heeft op de ander, welke invloed je gedachtes en gevoelens hebben en helpt je om beter voor jezelf op te komen. In combinatie met de andere werkvormen zorgt dit ervoor dat er daadwerkelijk en verandering plaatsvindt.