Home » Theekransjes

Theekransjes

Volgens het woordenboek is een Theekransje: 1) Damesgelegenheid 2) Damesgezelschap 3) Gezellige bijeenkomst van vrouwen 4) Gezelschap 5) Theepartijtje Wij hebben van onze Theekransjes nog iets veel mooiers gemaakt! Ingrediënten voor een Theekransje: Thee (of iets anders te drinken) Speciale Theekopjes Wat lekkers Gezelligheid staat voor op Creativiteit, spel en natuur Praten over wat je bezig houdt.

De definitie die wij aan onze Theekransjes hebben gegeven is de volgende: “Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van Thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.” Theekransjes zijn er in alle vormen en maten en voor allerlei verschillende groepjes.

Enkele voorbeelden hiervan zijn; Basisschool meiden; Jongens en meiden die een broertje of zusje hebben met een beperking; Vriendinnen die het leuk vinden om een gezellige middag met elkaar te hebben. Wat gaan we doen? Één keer per maand komen we bij elkaar om thee (of iets anders) drinken, met wat lekkers erbij. Verder gaan we dan creatief bezig of een spel of de natuur in. Natuurlijk is er ook ruimte om te praten over wat je bezighoudt, maar het gaat voornamelijk om dat het gezellig en ontspannen is. Wil je meer informatie of heb je een leuk idee om met een groepje te doen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.