Home » Kindercoaching

Kindercoaching

Telefonisch kennismakingsgesprek / intakegesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek onderzoeken we samen waar uw hulpvraag ligt en kijken we welke mogelijkheden passend zijn in onze samenwerking. Tevens licht ik mijn werkwijze toe.

Als je hebt aangegeven het coachingstraject te willen starten maken we een afspraak voor een intakegesprek. Het intakegesprek vindt bij voorkeur plaats bij jullie thuis.Tijdens het intakegesprek, bij voorkeur met beide ouders, gaan we kijken wat de wensen van jou en jouw kind zijn en maken we de hulpvraag helder.

Coachingstraject

Tijdens de coaching ga ik op een creatieve, ontspannen, speelse en actieve wijze aan het werk. Ik kijk hierbij wat werkt voor jou kind. Je kind wordt zich bewust van de mogelijkheden en kwaliteiten die hij / zij in zich heeft. Het zelfvertrouwen kan hierdoor groeien en kan beter omgaan met verschillende situaties. Het kan zijn dat de sessies bij jullie thuis plaats vinden, maar kan ook in combinatie met de paarden. In overleg wordt er gekeken wat je kind wil, maar ook wat passend is bij de sessie op dat moment.