Home » Over Jacoby

Over Jacoby

Mijn naam is Jacoby Kleinnijenhuis. Ik woon in Den Ham samen met mijn vriend en mijn zoon. Ik hou van dieren en de natuur. Ik rij al jaren lang paard en heb ervaren hoe goed paarden kunnen helpen en helen. Ik vind het mooi om kinderen te mogen begeleiden en coachen in hun ontwikkelingsproces, samen met paarden. De paarden zijn hierbij mijn collega’s, zij helpen mij tijdens de sessies. 

Na mijn opleiding HBO-pedagogiek ben ik als groepsleider gaan werken in de Jeugdzorg. Vervolgens ben ik als Ambulant Begeleider gaan werken in de gehandicaptenzorg, hier ben ik nog steeds werkzaam.Kinderen die extra aandacht nodig hebben heeft mij altijd geïnteresseerd. Dit was voor mij een reden om te specialiseren en heb ik de opleiding Kindercoach gevolgd bij BGL & Partners. In mijn praktijk wil ik kinderen helpen die uit balans zijn weer in hun kracht komen. Daarbij gebruik makend en uitgaan van de talenten en kwaliteiten die elk kind in zich heeft.

De methodieken die ik gebruik zijn afgestemd op het individuele kind. Verdere trainingen / workshops die ik heb gevolgd zijn; Oplossingsgericht werken; ‘Kind en Gezin in Evenwicht’; Tijdens deze workshop wordt het gedrag van kinderen bekeken vanuit een systemisch perspectief. Systeemgericht werken; COACHEE!® spel; ‘Taal erbij’; Opstellen in de individuele praktijk; Theekransjes; EMDR vanuit de CREF-methode.