Individuele coaching

Ik heb gemerkt hoe lastig het soms kan zijn. De eisen waaraan je moet voldoen, kan je soms het gevoel geven dat je het niet goed doet. Je voelt je misschien neerslachtig, alleen of je blijft maar piekeren. Vaak voel je je onbegrepen door mensen om je heen of ze geven je net de verkeerde adviezen.

Iedereen verdient het om te stralen, om te zien hoe mooi je bent van binnen en van buiten. Want jij bent bijzonder, jij bent waardevol, jij bent uniek!

Ik kan je hierbij helpen, door aan te sluiten bij wat jij nodig hebt om weer te stralen. Samen kijken we wat je kwaliteiten zijn en wat jij nodig hebt om te stralen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Tijdens het coachingstraject kijken we samen naar wat jij nodig hebt, welk tempo jij fijn vindt om af te spreken en wat het beste bij je past.Tijdens het coachen maak ik soms gebruik van de kracht van paarden. Zij voelen feilloos aan wat er in je onderbewustzijn speelt en laten dit zien in hun gedrag. Ik kan dan tot de kern komen, wat jou kan helpen om weer stappen vooruit te maken. 

Kennismakingsgesprek

Gratis

Intakegesprek

t.w.v. 95 euro

Online oefeningen

t.w.v. 249 euro

Oudercurus

Coachingstraject

Op maat gemaakt

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we kort telefonisch contact. Wanneer ik iets voor je kan betekenen en er een klik is, dan volgt er een intakegesprek. 

Het intakegesprek vindt plaats bij jou thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we waar we samen aan gaan werken. 

In een online omgeving  staan verschillende oefeningen die jij thuis kan doen. Deze oefeningen worden ook besproken tijdens de coachsessies. 

In het coachingstraject is speciaal voor ouders een oudercursus toegevoegd. Klik hier voor meer informatie. Ook kan je deze cursus los aanschaffen.

Het traject wat ik je aanbiedt, is op maat gemaakt. De prijs is inclusief materialen, tussentijds contact en evaluaties.